Вчера заразказва Бени:
- Срещала съм извънземни! -
Криворъки, кривоноси.
И с очи мълниеносни...
Искаха да ни убият!
Мама хвърли им чиния.
А баща ми ги уплаши.
С пръст и пепел ги напраши...
Закрещяхме като луди.
После... После се събудих...
Отговори Маргарита:
- Много си въобразителна!...
- Извънземни? - каза Слави. -
Тате филм за тях направи!...
Позасмя си хитро Хриси:
- Дядо пък ги е измислил!...
Марин Тачков
14 юли 2016 г.
© Марин Тачков Всички права запазени