29.12.2012 г., 11:17 ч.

Среща в Париж 

  Поезия » Любовна
683 0 1

Един Случаен ден
Една случайна среща
Една усмивка обикновена
Един безсмислен разговор

Нова среща с безкрайно закъснение
Една нощ в заведение
Дълъг разговор - убеждения
Една ефимерна страстна целувка
И втора и трета - уверения
Сън мечта видение
Парижко удивление 

Трета среща - трепет в Монпарнас
Червен декор мартини убеждения
Изкуство вдъхновение
Страст и изкушение
Нежност удовлетворение
сън мечта видение.

Поредна нощ в митичния “Купол“ 
Разговор думи празни 
В Монпарнас - страст
Музика  песен  безкрайна нежност
Любовно олицетворение 

Една ефимерна реалност
Страстен спомен
Дълго мълчание
Бегла надежда - очакване
Любовен край   
Въздишка - смирение 

© Ванеса Сави Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??