Един Случаен ден
Една случайна среща
Една усмивка обикновена
Един безсмислен разговор
Нова среща с безкрайно закъснение
Една нощ в заведение
Дълъг разговор - убеждения
Една ефимерна страстна целувка
И втора и трета - уверения
Сън мечта видение
Парижко удивление
Трета среща - трепет в Монпарнас
Червен декор мартини убеждения
Изкуство вдъхновение
Страст и изкушение
Нежност удовлетворение
сън мечта видение.
Поредна нощ в митичния “Купол“
Разговор думи празни
В Монпарнас - страст
Музика песен безкрайна нежност
Любовно олицетворение
Една ефимерна реалност
Страстен спомен
Дълго мълчание
Бегла надежда - очакване
Любовен край
Въздишка - смирение
© Ванеса Сави All rights reserved.
Поздравявам те!