18.09.2013 г., 15:26 ч.

Среща в парка 

  Поезия » Любовна
550 0 1

Очите ù блестяха, не разбрах от какво.

И друго ме привлече, нейната усмивка

и погледът ù прикован в мен.

Поисках да йù кажа нещо, но не можах.

Поисках с поглед да ù подскажа, че я харесвам,

че много искам да ù кажа нещо хубаво,

за да може нейната усмивка да не слиза от лицето.

Намирах се в парка, на една пейка си седях.

Изведнъж тя се засмя още повече, стана

и започна да ме снима.

И тогава разбрах, че не снима мен,

а една катеричка, която беше

на едно дърво зад мен.

И все пак се зарадвах на тази среща,

усмихнах се, станах и си тръгнах.

Колко малко му трябва на човека,

за да се засмее и да се зарадва на света.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Избрал си неподходяща форма, за да представиш един разказ. След пунктуационен знак се оставя интервал!
Предложения
: ??:??