26.05.2015 г., 21:53 ч.

Срещи 

  Поезия
429 0 0

След появата му
земята се разтресе.
Лятната буря
връхлетя изведнъж.
С разлика в напрежението
между облака и земята -
над няколко милиона волта.
Силни пориви на вятъра,
проливен дъжд и гръмотевици.
На разсъмване усети земетръс.
„Неочакваното и неизбежното
бе неописуемо и незабравимо...”
Послание изпълнено
с твърде много „не”–та.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??