May 26, 2015, 9:53 PM

Срещи 

  Poetry
439 0 0

След появата му
земята се разтресе.
Лятната буря
връхлетя изведнъж.
С разлика в напрежението
между облака и земята -
над няколко милиона волта.
Силни пориви на вятъра,
проливен дъжд и гръмотевици.
На разсъмване усети земетръс.
„Неочакваното и неизбежното
бе неописуемо и незабравимо...”
Послание изпълнено
с твърде много „не”–та.

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??