СРЕЩИ…
В коридора палтата ни
тихичко разговарят,
чашите с вино мълчат
всяка потънала в мисли,
вилиците вече флиртуват,
салфетките се чувстват
употребени по презупция
вечерята стои недокосната.
© Радка Миндова Всички права запазени