10.11.2007 г., 11:32 ч.

Срещу света 

  Поезия » Любовна
630 0 2

Мъртва душа,
изгубена в нощта.
Без чувства и съдба,
съвсем сама.
Мрак изпълва
всичко около мен,
дяволът е господар
на моя ден.
Студено е,
стоя сама във празна стая.
Искам да се променя,
но как, не зная.
Затихва всичко
и усещам самотата.
Тихичко пристъпва
и навлиза във душата.
Боли, но мъката
изчезва изведнъж.
Дочувам само
незатихващия дъжд.
В мен остана само
сянката на радостта.
Сърцето спира,
за миг изстива и кръвта.
Безчувствена
вървя срещу света.
Търсейки спасение
за болката от любовта.

 

 

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??