4.11.2007 г., 15:07 ч.

Стани от самотните ми гърди.  

  Поезия » Любовна
615 0 3

Губя те ... В живота си те губя -
лъч от време и очи ...
Целувам те  - с това те будя.
Стани от самотните гърди.

 

 Ти спа добре, но аз те будя...
Там нищо твое не стои...
Недей заспива, аз съм луда!
Просто с теб боли.

 

 

Недей заспива... Самотата ще те излекува.
Ще видиш нищото в твоето сърце...
Недей ме спира, има друга 
с  две протегнати ръце...

 

Сам стой там, далече...
Някъде, където няма Тук...
Не идвай ти, забравих вече
вечерите, погледа ти луд...

 

Стой там. Обсипвай ме с безвремие...
Губи ме в твоите мечти...
Стой! Дишай сам в съмнение...
Стой там. Пий от моите сълзи...

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??