24.09.2010 г., 23:59 ч.

Стани приятел с времето 

  Поезия » Философска
813 0 14
Стани приятел с времето,
така  ще знаеш тайните му.
И говори  за миналото
само в краен случай.
И... не поглеждай в огледало -
там гледката боли.  
Стани приятел с времето
и с мисъл го поспри.
Поредното кафе,усмивка...
пък... нека си лети.  
Приятелю, не ме кори!
Часовникът отмерва време!
А аз... поредните мечти.
     

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??