4.06.2008 г., 10:03 ч.

Станиолена преграда 

  Поезия
724 0 11

Шоколадово
кафяво,
поглед -
мекост
с вкус,
разлива се,
по тялото
полепва
изкушение...
... обичам
и обичаш
шоколад,
разделя ни
станиолена
преграда...


© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??