13.04.2006 г., 16:36 ч.

Стара история 

  Поезия
1072 0 3
Това е стара история за един влюбен мъж,
той бил срещнал любимата в един пролетен дъжд.
Дъжда пропил бил в косите й... капки бистра вода
със сълза от мечтите и се превърна в река.

Реката плавно проправила своя път през пръстта
и се вляла в сърцето му, и се сля с любовта!
Той избърсал сълзите и тя подала ръка,
и от любовта във душие им се родила звезда.

Тя засветила с вяра, Бог я взел във ръце
и от нея направил своето първо дете.

© Диан Гочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??