26.10.2007 г., 13:43 ч.

Старата игра 

  Поезия
756 0 2
 

Хайде пак да си играем

на старата игра -

ти ще ме лъжеш, аз ще вярвам,

че само мен си имаш на света.

 

Май както в приказката стара

жабокът се превърна в принц.

Каква магия пак ме кара

да вярвам в твоите лъжи?

 

Хайде пак да си играем

на старата игра -

ала не искай във сърцето

място да ти отредя.

 

Отдавна вече в приказки не вярвам...

Но ти пак ела!!!

Ела да си играем

на старата игра!

© Юлия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??