Старият фар,вековно скован,
побелял,посивял,помъдрял,
издигнат е там... в морето пенливо,
надежда да дава,души да спасява.
Спасителят стар, светлината дарява,
пристан в света за всички чеда.
Самотникът пуст, сърцето
си раздава,вечен да бъде,
на това се надява.
© Полина Иванова Всички права запазени