11.12.2017 г., 2:02 ч.

Старият огън 

  Поезия » Любовна
384 0 2

Старият огън  

 

В стария огън
                        проблясва жарава -
поглежда под пепел
                        от грижи,
преживяла е обич
                        във танц от пожари
 но запазила въглени живи.
От стария огън -
                        тайно поглежда,
една незабравена
                       стара любов
скрито - усмихната,
                        запазено - топла 
от старите спомени
                       за пътя ѝ нов.
Длани  протегнати -  
                      нека  се сгреят,
но огънят стар,
                      не пламти от искри,
езиците огнени
                      тихо припарват,
сърдечната арфа нежно звъни…

Обичан бъди! Обичан бъди!

 

2008г.

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??