3.02.2008 г., 17:38 ч.

Старият замък 

  Поезия » Друга
470 0 7
            Старият  замък

  Спомен или нежен сън,
клавиши прашни, пиано спи,
паяк плел с години...
И пак чувам звуците любими...

Сърце нежно със любов,
поглед уморен... време бездна...
Замък заспал... затихва,
старица... миг, сълза погледна...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??