Feb 3, 2008, 5:38 PM

Старият замък 

  Poetry » Other
478 0 7
            Старият  замък

  Спомен или нежен сън,
клавиши прашни, пиано спи,
паяк плел с години...
И пак чувам звуците любими...

Сърце нежно със любов,
поглед уморен... време бездна...
Замък заспал... затихва,
старица... миг, сълза погледна...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??