3 февр. 2008 г., 17:38

Старият замък 

  Поэзия » Другая
477 0 7
            Старият  замък

  Спомен или нежен сън,
клавиши прашни, пиано спи,
паяк плел с години...
И пак чувам звуците любими...

Сърце нежно със любов,
поглед уморен... време бездна...
Замък заспал... затихва,
старица... миг, сълза погледна...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??