8.06.2006 г., 0:41 ч.

ставам и тръгвам отново 

  Поезия
733 0 7
Какво, като живота ми поднася
горчива хапка, залък твърд, корав?
Ще топна залъка в насладата,
напоена с твоя аромат.

Сама ще съм, със спомена за тебе.
Кога ли имала съм този луд късмет -
да бъда влюбена в теб и да го няма
съмнението, че двама сме пред Бог?

Да, знам, че трудно преживяваш
разкъсващата болка и тъга, но
знай - аз мога да се боря,
щом ДВАМА сме във  любовта.

Но ако някой ден осъмнеш
със чувството, че за теб не съм,
аз няма да те мразя. Мълком
ще изтрия сълзи и... ще продължа.







© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??