27.12.2004 г., 17:22 ч.

Стефанов ден 

  Поезия
954 0 2

      

            /на Стефан Кръстев/

 

С топъл дъх дълбаем във пространството,

Тишината ... ни изказва в име.

Ехото ... на стъпките от странството

Фонограма е. По нея ще вървиме.

А от звуците - градим познанството,

Непривикнали да си мълчим.

От сърце ... в сърце се преоткриваме,

В неизказаност - докрай горим ...

 

Днес, притихнали ... до теб присядаме,

Едногласно, да те поздравим:

Нека в радост носиш името си Стефане!

 

Честит празник на всички именници!

С най-добри пожелания!

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??