14.10.2015 г., 19:53 ч.

Стегни се, Купидоне! 

  Поезия » Друга
417 2 1

Ех, Купидоне, защо ги забравяш?

Стрелите ли свършиха или днес не успяваш

да се прицелиш с точния мерник,

та усмивка да сложиш на някой мизерник?

 

Или може би вече пердето ти падна?

Наведи се и виж - Земята е гладна

за семе Любов от всякакъв сорт.

Не виждаш ли, прави аборт след аборт?

 

Прицели се и стреляй! Убивай наред

всеки тъжен, самотен куплет,

нищо, че раната ужким боли -

от нея само Любов ще кърви.

 

Е.И.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • може и да е болен Ина... Благодаря ти!
Предложения
: ??:??