Ще плача днес. Не ме винете
за предизвиканите бури.
Навярно ще прекърша стръкче цвете...
Ще пусна бесовете луди
и ще крещя със всичка сила
да чуят там, отвъд земята,
мълчание, което свила
съм на дъното в душата.
Ще изливам цял порой,
който в мене се надига,
а после ще се спра в покой
и с вдигната глава ще кажа
СТИГА!
Е.И.
© Елена Всички права запазени