9.08.2007 г., 13:17 ч.

Стига!!! 

  Поезия
731 0 30
Стига раздадени надежди,
напразно (като спомени) в сърцето дишат те.
Стига пропиляни мечти,
накъсани, като ненужни листи...

Стига измами и предателства,
погубващи живота за секунди!
Стига изневери и лъжи безпочвени,
любовта умира, вижте я, гърчи се сама...


Стига вече с тази мъка,
засенчва Слънцето и настава вечен мрак.
Нима денят ще трябва в нощ да се превърне,
за да осъзнаем, че погубваме света (си)...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??