13.08.2017 г., 23:49 ч.

Стига майтапи! 

  Поезия » Хумористична
488 0 0

Културо, стига вече с тоз майтап –

безцеремонно все да ни будалкат

я с кръшната мелодия на рап,

я с фината поезия на чалга. 

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??