14.09.2013 г., 18:45 ч.

Стига ми 

  Поезия » Любовна
713 1 3

Понякога ми стига да вали

и капките да падат по прозореца,

замислени за твоите очи,

нехаещи за времето и хората,

а дланите ми, пазещи те в тях,

да носят много дълго топлината ти,

открадната от снощния ни мрак...

И тихо да се стеле тишината ми.

И просто да си мисля, че те има,

във този свят на подлост и интрига.

Защото ти го правиш поносимо.

Понякога наистина ми стига. 

 

 

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??