19.10.2017 г., 22:32 ч.

Стига ми 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
700 0 3

Стига ми просто да я гледам -
Друго изкуство не ми трябва
Стига ми просто да я слушам - 
Друга музика не ми е нужна
Стига ми просто да я гушкам - 
Да се чувствам у дома
Стигат ми нейните целувки 
Да съм желана
Стигат ми нейните думи
Да съм спокойна 
Стига ми нейната любов 
Да не се нуждая от друга 
Стига ми тя 
Да съм щастлива.

© Жале Семпере Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??