Oct 19, 2017, 10:32 PM

Стига ми 

  Poetry » Love, White poetry
709 0 3

Стига ми просто да я гледам -
Друго изкуство не ми трябва
Стига ми просто да я слушам - 
Друга музика не ми е нужна
Стига ми просто да я гушкам - 
Да се чувствам у дома
Стигат ми нейните целувки 
Да съм желана
Стигат ми нейните думи
Да съм спокойна 
Стига ми нейната любов 
Да не се нуждая от друга 
Стига ми тя 
Да съм щастлива.

© Жале Семпере All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??