5.09.2007 г., 9:09 ч.

Стихче за Живота 

  Поезия
928 0 2
 

                                             Стихче за живота!

Времето бързо отминава,

младостта ни изоставя,

като бързия влак си заминава

и само спомена оставя.


Спомена за пътя, изминат

с теб рамо до рамо,

с надежда всички препятствия да преминат

и с молба към всички Богове теб да имам само!


Старостта ни отне красивите лица

и сега върху тях има единствено белези от времето - бръчки,

това, което запазихме, са нашите обичливи сърца

и всички забавни, нежни и романтични случки.


Благодарна съм за живота, който получих,

за това, че те срещнах

и толкова много научих...

                                                                    Посветено на моите баба и дядо: Атанаска и Иван

© Цвети Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??