11.04.2017 г., 21:55 ч.

Стихче за любовта 

  Поезия » Любовна
924 3 7

Не сте ли си представли любов?

И как си я представяте? - Дълбока?

След години, някои ще сложат точка. 

Аз пък слагам послеслов...

 

Ще се запитате, какво ли има там след него.

Не свършва ли внезапно бурята?

И аз ви отговарям - не, не свършва!

Светкавиците не угасват просто ей така!

 

Дори, когато бурята престане.

Дори порой надеждата да е отмил.

Представяйте си вашето "наяве"!

Не спирайте да си представяте звезди!

 

Не спирайте да вярвате, че в мрака

освен надежда, имало е капчици любов...

които са сега притихнали... и някак

очакват своя миг за нов живот...

© Катерина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??