4.03.2018 г., 9:48 ч.

Стихийна 

  Поезия » Любовна
415 0 0

Приеми
Че по-добре да те бият
На стражари и апаши
И да оплакваш после сърцето си
/предположи, че съм опитна /

 

По- добре
От това да ми идва естествено
От стихии във вените
/Като дишането естествено/
От малка да съм наясно
Че днес съм ничия
/Както вчера и утре/
И всички те са безсилни
Да променят това,
/Дори ти/

 

Приеми, че по-добре тя
Да разбие сърцето ти
Вместо след мен
Да издирваш душата си

 

/ходи и обяснявай,
за фурията с бенката
и как тя, а не дявола ти проигра душата/

 

Защо не остави, някое добро момиче,
да разбие сърцето ти?

© Натали П. Всички права запазени

/04.03.2018/ 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??