8.02.2019 г., 16:25 ч.

Стихийна прегръдка 

  Поезия
547 0 0

Море, във тебе искам цяла да се потопя,

със своята дълбочина да ме обгърнеш...

 

И искам после във небето да летя,

и вятърът с любов да ме прегърне...

 

Да стигна аз до драконовото гнездо

и Драконът сърцето мое 

с Пламъкът Свещен да изгори...

 

И да се върна при земята чисто нова,

и да посрещна слънчеви лъчи...

© Свещен Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??