5.11.2009 г., 22:24 ч.

Стихийно 

  Поезия » Любовна
693 0 5

Във ранна утрин буди ме гласът ти,

във късна нощ ръцете ме приспиват,

попива тялото ми твойте пръсти,

а устните ти дяволски опиват...

 

 

Очите ти са моята утеха

и храм за чувствената гръд,

очите ти са буря във морето,

стихийно приютили нежна плът...

 

 

Сърцето ми умело приласкаваш,

очите пълниш със мечти,

душата ми превръщаш във жарава,

страстта разпалваш, тялото гори...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??