20.03.2018 г., 9:00 ч.  

Любовници 

  Поезия
319 3 0

Ще ме караш да се връщам
и наяве, и насън. 
Ще те карам да ме пуснеш,
но ще ме държиш навън. 

 

Ще те хвана за ръката, 
ще стопя леда,
ще прекрача прага на вратата
и ще се изгубим някъде в нощта.

 

Ще си кажем, че се мразим,

с тежък глас и поглед пълен с плам.
И всички догми ще погазим, 
без чувство за вина и срам.

© Litta Всички права запазени

© Litta 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??