5.06.2007 г., 0:11 ч.

стихотворение 2 

  Поезия
709 0 0
Кума Лиса полетя.
Кум Лисан и завидя.
Туй шега ли е деца,
кой ще каже ни сега?

Едно, две три . . .
това си ти!
/следва илюстрация към стих. 2/

© Мария Никленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??