8.01.2010 г., 0:16 ч.

Стихотворение за баба Радка 

  Поезия » Друга
2503 0 3

Почивай в мир! Винаги ще те нося в сърцето си! 


*****


Мислейки за глупави неща,

тебе щях да пренебрегна.

Бабо Радке, ти си жена,

която в мен ще бъде вечна!


Народните герои ден след ден

са загивали за нас без страх.

Ти обаче вечно си била до мен,

затова си по-добра от тях.


Въпреки че срещна смъртта,

ти оставаш в моето съзнание!

Бабо Радке, ти си жена

за ярък пример и подражание!


Бидех ли аз твой съпруг,

сърце и душа щях да ти давам!

Знай, че аз на никой друг

не мога тъй да се възхищавам!

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??