28.03.2013 г., 22:49 ч.

Стихове за любовта 

  Поезия » Любовна
1874 0 2

ЛЮБОВТА е чувство, което като във вълшебен сън

те кара да трепериш и като няма студ навън.

Да тръпнеш в очакване да видиш човека любим,

да си до него близо, един миг кратък, но незаменим.

 

Да усетиш погледа му спрял в твоите очи,

пробиват сякаш в тъмнината слънчеви лъчи.

Поемат към душата, към сърцето –

едно сърце, сърцето на момчето

съзерцава любимо момиче в полето.

 

Проблясва изведнъж искрицата на любовта,

щастливо вплетоха се ръцете им сега.

Прегърнаха се весели, усмихнати, щастливо,

поеха заедно пътя си, закачайки се те игриво.

 

Готови заедно трудностите да посрещнат, преборили

се с тях веднъж, дано веч′ да ги не срещат.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??