24.12.2007 г., 18:37 ч.

Стимулирано търсене 

  Поезия
390 0 3

Потърси по-близо,

 студено, студено е още,

 не излизай по риза,

необикновено хладна нощ е.

Нали описах  какво е,

търсиш още  в района,

 трябва взор да повдигнеш,

 да минеш разклона.

Ти всяка година

отказваш се  лесно,

аз все те подканям,

дано да проблесне

идея, зареждана

с много усмивки

и ти да  претърсиш

 уж скучни извивки.

Студено, студено..

Защо се отчайваш?

Не гледай смутено,

едва ме изтрайваш...

Но аз съм  късметът ти,

 как  да  напусна,

  стимулирам амулета ти,

 за нов полет не е късно.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??