19.01.2021 г., 0:03 ч.

Сто пъти в теб отново ще се влюбя 

  Поезия » Любовна, Строги форми
574 0 4

Хвърли сърцето ми във пепелта

и няма аз в прахта да го изгубя.

Ще запламти по- силно и с мечта

сто пъти в теб отново ще се влюбя.

 

Душата ми покрий със хладен мрак.

Повярвай ми, в тъга не ще изтлее.

Ще свети в своя блян, за тебе пак,

ще чуеш ти- как откровено пее.

 

И мислите ми запратù в трънака,

най- гъстият, на розите най- диви.

Ще ме боде, ще драска всяка драка,

 

но цветове от тях ще набера,

в един букет, уханни и красиви -

и пак на теб с любов ще подаря.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??