24.09.2007 г., 22:02 ч.

СТО ВЪЛШЕБСТВА ВЛАДЕЯ... 

  Поезия
2094 0 44
                   Сто вълшебства владея...


Ще разпръсна по вятъра шепа бяла надежда,

да разцъфне в сърцето ти... все някой ден...

От дъгата ще взема нишка шарена прежда,

да вплета във душата ти късче яркост от мен!


Върху устните смях ще рисувам с целувки...

и с очи ще чертая слънчев път - погледни!

Всяка мисъл тревожна ще прогоня с милувка!

Самодивска магия в мен съм скрила! Гори!


Мога бистра вода да съм! Жадно дихание...

И на огън да стана - в зимен студ да те сгрея,

да поръся съня ти с лунен прах от желания...

Сто вълшебства любовни, мили, аз ги владея!



09.09.2007г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??