10.06.2016 г., 7:51 ч.

Стой далеч! 

  Поезия
448 1 0

Не ме обичай. Не ти и трябва да си с мен.
Не ме обичай. Не разбра ли?
Нищо ангелско няма в мен. 
Не искам да си с мен,
защото знам че заради мен страдаш. 
Не искам да страдаш така, затова моля те
Забрави ме. Ти не си за мен. 
Прекалено си красива, за да си с мен.
Защо ме хареса? Не знам. 
Аз не мога да бъда обичан, 
защото карам всички край мен да страдат.
Бягай е моят съвет. Не бъди край мен, 
защото оставям след себе си само болка.
Иди си. Искам да те предпазя от себе си.
Знам, че съм голям глупак, 
но съдбата ме е направила такъв.
Страхувай се и бягай
и пази сърцето си.
Остави ме. Не мога да те имам.
Намери си някой по-добър. 
Аз не струвам. 
Толкова грешки. Толкова провали.
Толкова мъка. Толкова разочарования.
За пореден път се убедих
колко хубаво ще е да съм сам. 
Никого няма да наранявам,
за нищо няма да ми тежи.
Ще се мъча знам, 
но го правя заради другите.
Предпазвам ги от себе си.
Обичам те, но не мога да те гледам така.
Обичам те и не мога да го позволя това.

© Георги Торлаков Всички права запазени

Едно произведение написано от сърце през 2011 година. :(

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??