15.11.2019 г., 9:25 ч.

Стойност 

  Поезия
699 3 0

Нямаш стойност.

Имаш Его.

Нямаш всичко,

ти си него.

 

Нямаш вяра,

няма нужда,

нейна, твоя -

все е чужда!

 

Виждаш, взимаш,

осъзнаваш...

Падаш, удряш се

и бягаш!

 

Стигаш, луташ се,

разбираш...

Стигайки целта -

умираш!

© Александра Цонкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??