11.08.2009 г., 15:28 ч.

Стомана 

  Поезия » Друга
540 0 2

                          

Стомана

 

Да скрия слънцето зад буреносен облак

и луната искам да потъне във нощта,

а аз на лист във тъмнината да изпиша

всичките усмивки на света.

 

Готова съм да търся, да се взирам,

с надежда в две стоманени реки,

 те единствени ще могат да прикрият

моя смут в кристалните води.

 

Не ми е нужна светлината,

усмивките във мрак ще ти ги дам,

повярвай, те ще стоплят самотата,

потърси ме и ще ме откриеш там.

 

                                                         Посветено.

                                                   

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей Чаровнице!Сърдечни поздрави!
    ...диамантите на младата И нежност
    се разпиля над мрака-ято от светулки...
    Усмихнатата жажда от потребност
    ще я извае-песен на невидими цигулки
  • ...Грейне ли усмивка,и свети и топли!Хареса ми!Поздрав!...
Предложения
: ??:??