25.06.2019 г., 11:10 ч.

Стомана 

  Поезия » Любовна
548 4 3

Дори да изгарят ръцете ни,
не бихме се пуснали с тебе.
Да ронят небетата пепел,
в очите ти само ще гледам.

 

Дори да се срутва земята,
до теб ще съм плътно докрая.
На камък да станат сърцата ни,
смъртта си ще срещнат във рая.

 

Дори да загубя ума си
и страшни прокоби да сбъдна,
сред пламъци тебе ще търся,
през мрака при теб ще се върна. 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??