2.09.2015 г., 21:26 ч.

Стомна и вода 

  Поезия
439 0 0

Стомна и вода


Ти си стомна,
на силен огън изпечена.
Аз съм тиха вода,
приела твоите форми.

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??