Sep 2, 2015, 9:26 PM

Стомна и вода 

  Poetry
436 0 0

Стомна и вода


Ти си стомна,
на силен огън изпечена.
Аз съм тиха вода,
приела твоите форми.

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??