28.01.2007 г., 15:24 ч.

Стоп 

  Поезия
664 0 0

Стоп с това море от сълзи.

Сърцето си няма да ти дам.

Колекцията ти е достатъчно голяма.

Ти си изпечен лъжец.

Не ме заслужаваш.

Тя е по-добра.

С болка изричам тези думи,

Но по-добре така,отколкото после от живота да се отрека.

Казвам СТОП на болката.

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??