Стоп с това море от сълзи.
Сърцето си няма да ти дам.
Колекцията ти е достатъчно голяма.
Ти си изпечен лъжец.
Не ме заслужаваш.
Тя е по-добра.
С болка изричам тези думи,
Но по-добре така,отколкото после от живота да се отрека.
Казвам СТОП на болката.
© ДиДиТо All rights reserved.