24.07.2006 г., 21:26 ч.

стопен лед 

  Поезия » Източни форми
1055 0 6

* * *
лятна мараня
лют студ сърце сковава
плачещи очи

* * *
огнена ружа
чер буревесен облак
намига слънце

* * *
тихо нощ пълзи
огърлица от сълзи
радостни очи

* * *
горяща камина
кристални чаши с вино
жадна целувка

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??