3.12.2007 г., 23:01 ч.

Стопена Луна 

  Поезия
489 0 8
 

Стопена Луна

 

Какво правя с живота си -

хвърлям го на пръски в калта;

а после - измивам ръцете си

и сякаш нищо не е било - хей така.

 

Какво правя с дните свои -

пълня ги с капки горчива тъга.

И така до болка, лишена от устните твои,

усещам липсата ти по-силно, дори от смъртта.

 

Какво правя с годините свои -

топя ги;

          а не се завръща никога

                                     стопена съдба!...

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??