11.06.2024 г., 8:41 ч.

Стопиха се мечтите.... 

  Поезия
119 0 0

Стопиха се мечтите.

Изгубиха се всички основания

и стъпките ми стигнаха земята.

Сега не зная кой съм… Стоя и гледам

бързите дъждове на пролетта.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??